About me

Welkom op mijn website! Op deze site schrijf ik wat me zoal bezig houdt in het dagelijkse leven.
Op deze pagina kom je meer te weten over wie ik ben.

Hoe het allemaal begon…

Op 14/06/1982 zag ik het levenslicht. Sinds dan ga ik door het leven als “Jurgen Ardies”, zoon van Albert Ardies en Marie-Louise Van Tulden. Samen met mijn grote broer Kurt beleefde ik mijn kinderjaren in de “Elzestraat”, een gehucht van de gemeente Sint-Katelijne- Waver.
Vakanties brachten we door in de Ardennen, nadien aan zee (Middelkerke).

Hoewel ik een goede leerling was, hield ik meer van het leven buiten school: voetballen, ravottten,…
De middelbare school heb ik gevolgd in GTI Duffel, waar ik mijn diploma Electromechanica behaalde.
Voetbal had intussen plaats geruimd voor tennis en rond mijn 16e ben ik overgeschakeld op tafeltennis. Ik heb lange tijd tafeltennis in competitieverband gespeeld.

Wat me bezig houdt…

Ik hou van op stap gaan met vrienden (café, festivals,…), muziek beluisteren, films kijken en met de computer werken.

Werkervaring

Na de middelbare school kon ik terecht in het bedrijf waar ik stage had gelopen, Pauwels-trafo. Hier heb ik gewerkt tot 2003. Vervolgens volgde ik bij de VDAB een opleiding “PC- & netwerktechnicus”.
In 2005 ben ik gestart als sorteerder bij De Post. Na drie jaar nachtwerk bij De Post, ben ik overgestapt naar een dagjob: standenbouwer bij Labybel. Voor deze job ging ik vaak naar het buitenland. Een jaar later ben ik gaan werken als securitymedewerker in Doel bij de firma Cobelguard. Na 3 maanden daar te werken kon ik aan de slag in Dupont, waar ik meer kon verdienen. Tot op heden werk ik daar nog steeds (Dupont werd ondertussen overgenomen door Axalta).
Mijn ambitie is echter een job op zelfstandige basis. In september 2014 start ik dan ook een opleiding “Schilder- en eindafwerking” met als doel ooit een eigen schilderbedrijf op te richten.

Privé

Op het trouwfeest van mijn nicht in augustus 2012 kwam ik Astrid tegen, de vrouw met wie ik nog steeds gelukkig ben.

Ik ben peter van één van de drie dochters van mijn broer, Fee.

Geef een reactie