Maandelijks archief: augustus 2015

17-08-2015 Auto gaan bestellen + verjaardag van Astrid vieren met haar collega’s

De kogel is door de kerk… na meer dan een jaar zonder eigen auto, ben ik binnenkort de trotse eigenaar van een Opel Astra Break. Goed onderhouden, niet veel kilometers, de prijs-kwaliteitverhouding lijkt ok. Astrid is meegegaan om de kleur goed te keuren ūüėČ

‘s Middags werd Astrid verwacht in Mechelen. Wat gewoon een afspraak¬†met een vriendin zou zijn, bleek een date¬†met meerdere collega’s als verrassing voor haar verjaardag. ¬†We zijn met deze (vrouwen)bende tapas gaan eten in SaVa. De koude tapas zijn niet echt speciaal, de warme tapas waren lekker!
Nadien zijn we op de Vismarkt nog iets gaan drinken.
Het was een gezellige middag, vooral Josette bracht ons voortdurend aan het lachen.

 

 

16-08-2015 Eten bij Shilling te Antwerpen

Verjaardag Astrid.
Traditiegetrouw vieren we onze verjaardag in Peking Wok: de jarige eet dan gratis :-)
Toen we in Kontich aankwamen, konden we de Peking Wok niet meer vinden… Blijkbaar is het gebouw afgebroken. Oeps. Naar Aartselaar dan maar. Gesloten. Oeps.
We hebben dan maar beslist om het idee van gratis food voor de jarige te laten varen en zijn naar Antwerpen getrokken. Ik herinnerde me nog een leuk restaurantje waar ik vroeger ooit ben geweest. Dit bleek een goed idee: gezellig om te zitten én lekker eten!

15-08-2015 Verjaardag vieren van Astrid en Saskia

De jarige zussen worden gevierd! Aangezien de weergoden ons niet zo gunstig gezind zijn, blazen we het geplande boottochtje af. Op aanraden van Sas gaan we naar het Speelgoedmuseum in Mechelen. ¬†Naast Elie, Babs, Sas, Paulo en de kindjes, is er ook “nieuw bloed”: Rikkert, de vriend van Barbara.
Na ons uitje in het Speelgoedmuseum vulden we ¬†ons buikje¬†in Il Cardinale, een Mechelse burgerbar. Daar werden ook de cadeautjes uitgedeeld ūüėČ
Als afsluiter zijn we nog ene gaan drinken op de Grote Markt.