Maandelijks archief: januari 2015

23-01-2015 Eindejaarsfeest Axalta

Om 19 uur werden we verwacht in een feestzaal te Planckendael. Dresscode: verkleed als dier.
We werden getrakteerd op een heerlijke winterbarbecue, met drank à volonté (tot 22 uur).
Nadien konden we de beentjes losgooien op de dansvloer tot in de vroege uurtjes.
Rond 3 uur bracht Mo ons naar huis, met een tussenstop in een café in Leest.
Daags nadien bleven de herinneringen aan een leuk feest duidelijk voelbaar aan de kater die ik er aan over gehouden heb…

 

10-01-2015 Etentje bij mijn ouders

Astrid en ik hadden afgesproken bij mijn ouders. Toen we daar toe kwamen, waren nonkel Ronny en tante Sonja daar om hun nieuwjaarswensen te bezorgen.
Hoewel we het eigenlijk niet van plan waren, zijn we bij mijn ouders blijven plakken en hebben we daar dan ook gegeten. We werden getrakteerd op lekkere frietjes met biefstuk.

02-01-2015 Avondje Gent

Bezoekje aan Babs in Gent.
De kerstmarkt in Gent is mooi en gezellig. Vanavond was er wel weinig volk. De kraampjes waren gelukkig open, zodat ik lekkere smoutebollen kon eten!
Vervolgens zijn we in een leuk café beland: “Hot Club de Gand”. Toevallig zaten daar vriendinnen van Barbara: Karen en Margo.
We zijn de hele avond daar gebleven.

01-01-2015 Nieuwjaar

Op nieuwjaarsdag bezoeken we de familie van Astrid. Eerst zijn we langs geweest in het rusthuis bij “oma en opa”. Nadien naar “meter Buggenhout” waar alle nonkels, tantes, neven, nichten en achterneefjes en achternichtjes present zijn. Drukke bedoening dus.
Het eten was zeer lekker.
Na het eten zijn we nog met een aantal blijven kaarten. Om 23u. hebben we het laatste kaartspelletje afgesloten, zodat meter kon gaan slapen na deze drukke dag.