Maandelijks archief: december 2014

26-12-2014 Avondje Eindhoven

Eindhoven is al sinds jaar en dag “the place to be” wanneer Danny en ik eens goed op stap willen gaan. Vandaag zijn onze vriendinnen voor de eerste keer meegegaan.
Zoals gewoonlijk zijn we in Eindhoven zelf wat verloren gereden vooraleer we onze vaste parkeerplaats gevonden hadden.
Om 23 uur leek Eindhoven nog leeg, maar daar kwam heel snel verandering in. Uiteraard zijn we gestart met het eten van een kroket uit de muur, Sandra had dit nog nooit gezien.
Op een terrasje hebben we een “Hot macho” geproefd: warme choco met Malibu. Vervolgens zijn we naar onze vaste stek gegaan: “De Wildeman”. Eerst was het wat te druk, maar al snel hebben we een plaatsje gevonden waar we wat konden dansen. Op het terras leerden we Imke en Danny kennen (zus en broer), die ons meenamen naar het ‘t Lempke. Gezellige boel, maar véél te druk.
Traditiegetrouw hebben we onze avond afgesloten in de pitabar.
Toen we naar huis wilden vertrekken, begon het ineens te sneeuwen. De terugreis heeft dan ook meer dan twee uur geduurd. Rond half 7 lagen we in ons bed.

25-12-2014 Kerstmis

Kerstmis bij ons mama en papa, samen met Marein, Kurt – Hilde- en de kindjes, en Astrid.
Na hapjes en heerlijke groentensoep was het tijd voor de lekkere poule fricassée van chefkok van dienst, Albert Ardies. Als dessert waren ijstaart en pralines voorzien.
Tussendoor werden er spelletjes gespeeld en cadeautjes uitgepakt.
Als afsluiter speelden we (“met de grote mensen”) nog een kaartspelletje, dat voor heel wat hilariteit zorgde (Chinees poepen).

24-12-2014 Kerstavond

Kerstavond vieren we bij Astrid haar familie: Ellie, Astrid, Sas, Paulo, Lisa, Laura, Babs en Kris (een vriend van Barbara).
Zoals elk jaar was het een gezellige bedoening met véél cadeautjes!
Topcadeau was het fopcadeau dat Astrid van haar zus kreeg – een soort spelletje waarbij je een muts opzet met een kleefstrip, de bedoeling is dat je balletjes gooit die dan vast gaan kleven aan de muts (verwarrende uitleg, neem gewoon aan dat het een hilarisch spelletjes is, geïnspireerd door de soap ‘Miranda’).

Ster van de avond was Laura: ze toonde ons hoe je uit de kinderstoel kan kruipen, zelfs als de riempjes vast zijn. Bovendien heeft ze ons laten zien hoe je in plaats van rijst op te eten, jezelf ook kan volplakken met rijst :-)

Astrid had een heuse kerstquiz in elkaar gepuzzeld waarbij naast weetvragen ook doe-opdrachten waren. De imitatie van Samson door Kris zullen we ons nog lang herinneren…

Rond half 2 zijn we na een heel gezellige avond naar huis gegaan.

 

20-12-2014 Etentje bij An en Jeroen

Uitgenodigd in Itegem, om gezellig te gaan eten bij An en Jeroen. Heel lekker gegeten: slaatje met ham en meloen als voorgerecht, dan heerlijke lasagne en tenslotte een dame blanche. Jolientje is heel de avond superflink geweest.
De avond is voorbij gevlogen, voor we het wisten was het twee uur!
Voor herhaling vatbaar!

06-12-2014 Waarloos danst

Tijd om de beentjes te strekken: feest in Waarloos! We zijn maar tegen 23u toegekomen, en hebben daardoor heel wat goede muziek gemist (jaren 70 80 90)… Gelukkig speelde de DJ ook nadien nog heel dansbare muziek.
Waarloos op zijn best: gezellig ingericht, goede dansmuziek en een fijn publiek!